About us | streetworkoutathens.gr

About us

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η Αγγελική και η Τώνια έχουν χρόνια εμπειρίας στον αθλητισμό και την άσκηση σε διάφορους τομείς του fitness, με διακρίσεις και επιτυχίες σε Παγκόσμιο και Ολυμπιακό επίπεδο.  

 

Η αγάπη τους και η αφοσίωση για το fitness τις έφερε κοντά για να μοιραστούν ένα κοινό όραμα:

 

Να δώσουν κίνητρο σε όλους να υιοθετήσουν έναν υγιεινό τρόπο ζωής, μέσα από τη διασκεδαστική και αποτελεσματική άσκηση σώματος.

 

Για να πετύχουν αυτό το όραμα διάλεξαν πρωτοποριακά και αυθεντικά στοιχεία που αποτελούν βασικά συστατικά της προσπάθειας τους, δημιουργώντας ένα νέο τρόπο εκγύμνασης σε υπαίθριο χώρο, με σύγχρονο εξοπλισμό, με εξατομικευμένες προπονήσεις για ενήλικες, παιδιά και αθλητές.  

ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ

ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ

To Street Workout δεν είναι απλά ενα υπαίθριο γυμναστήριο. Το μεγάλο φάσμα υπηρεσιών, δίνει αξία σε όλες τις ανάγκες των μελών και περιλαμβάνει τα εξής:

  • "Elements" μια σειρά από μοναδικά, ολοκληρωμένα σύγχρονα προπονητικά πρωτόκολλα, ειδικά σχεδιασμένα και υλοποιημένα για τα μέλη του SWA.

  • Τμήματα περιορισμένου αριθμού ατόμων όπως μικρά γκρουπ, ιδιωτικά γκρουπ και προπόνηση σε ατομικό επίπεδο, όλα σε ανταγωνιστικές τιμές.

  • Υποστήριξη και παροχή κινήτρων από κορυφαίους, καταρτισμένους προπονητές.

  • Εύκολο και γρήγορο διαδικτυακό σύστημα κρατήσεων.

  • Προπονήσεις, αθλήματα και παιχνίδια – οργανωμένα αποκλειστικά για ιδιωτικά party ή για team building και εταιρικές εκδηλώσεις.

  • Εκδηλώσεις τρεξίματος και fitness, μικρά τουρνουά, (mini-Tennis, Street Basket 3 on 3, Football 5x5).

ΒΡΕΣ ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ ΣΟΥ

INDOOR

Το Street Workout Athens είναι το πρώτο υπαίθριο γυμναστήριο στην καρδιά της Αθήνας, βρίσκεται στο Ζάππειο, στο Αθλητικό Πάρκο του Εθνικού Γυμναστηρίου Ι.Φωκιανός απέναντι από το Παναθηναϊκό Στάδιο. Προσφέρει προπονήσεις εσωτερικού και εξωτερικού χώρου σε μία ήσυχη τοποθεσία που περιβάλλεται από δέντρα και πράσινο.

 

Ο χώρος μας διαθέτει καινοτόμα προγράμματα γυμναστικής, και είναι πλήρως αθλητικά εξοπλισμένο με τα πιο μοντέρνα όργανα γυμναστικής όπως weightlifting racks, ιμάντες TRX, pushup bars, πολυμονόζυγα, μπάλες γυμναστικής, BOSU, κ.α. Επίσης, διαθέτουμε ένα Pilates Studio πλήρως εξοπλισμένο με Reformer, Wunda chair, Tower και Pilates props.

 

 

 

ΒΡΕΣ ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ ΣΟΥ

OUTDOOR

ΒΡΕΣ ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ ΣΟΥ

OUTDOOR

Το πρώτο εξωτερικό γυμναστήριο της Αθήνας. Το Street Workout Athens βρίσκεται στο Εθνικό Γυμναστήριο Ι.Φωκιανός στον προαύλιο χώρο των 3000τ.μ. Ένα ιστορικό γυμναστήριο στο Ζάππειο ακριβώς απέναντι από το Παναθηναικό στάδιο. 

Έχουμε φτιάξει μια μοναδική κατασκευή η οποία προσφέρει όλες τις προπονητικές λύσεις για τα προγράμματα Elements. Είναι ειδικά σχεδιασμένη για να μεταμρφώνεται σε γυμναστήριο με πάγκους, κλειδιά και μπάρες για προπόνηση με βάρη και βάρος σώματος καθώς και θέσεις για TRX , LEBERT , Bosu, Heavy ropes κ.α. 

Την στιγμή που σταματάνε οι προπονήσεις τα μονόζυγα δίνονται προς δημόσια χρήση και είναι ασφαλή για παιδιά! Πιστεύουμε πως δίνοντας στα νέα παιδιά την δυνατότητα να χρησιμοποιούν τα μονόζυγά μας τις ώρες που δεν έχει προπόνηση το σωματείο μας τους δίνουμε κίνητρο να γυμνάζονται παραπάνω.  

 

ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΡΑΤΗΣΗ

Το να οργανώσεις τις προπονήσεις σου στο Γυμναστήριο μας είναι πολύ εύκολο.

 

Απλά περιηγήσου στο εβδομαδιαίο πρόγραμμα στην ιστοσελίδα μας και κλείσε θέση με ένα κλικ στην προπόνηση που σου ταιριάζει.

 

Η ακύρωση της κράτησης στα ομαδικά τμήματα μπορεί να γίνει μέσω του μαιλ επιβεβαίωσης της κράτησης χωρίς καμία χρέωση.

 

Αν ενδιαφέρεσαι για ατομική προπόνηση, ένας με έναν ή να μπεις σε ιδιωτικό τμήμα τότε επικοινώνησε μαζί μας για να σας καθοδηγήσουμε.

 

Επιπλέον στο Street Workout πιστεύουμε στο ότι: “Δεν χρειάζεται να το κάνεις γιατί πρέπει , αλλά γιατί δεν μπορείς χωρίς αυτό.”

 

Μην χάνεις χρόνο, κλείσε την θέση στην προπόνησή σου τώρα!