Trainers | streetworkoutathens.gr

Trainers

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΓΕΡΟΛΥΜΟΥ

head coach

Αγγελική Γερόλυμου, συστήνεται και το ψευδώνυμό της στο χώρο της υδατοσφαίρισης, Γερό. Η Αγγελική ανακάλυψε τη σπίθα ανταγωνιστικότητας και το αθλητικό της πνεύμα στο χώρο της πισίνας σε μικρή ηλικία. Μετά από οκτώ χρόνια επιτυχούς αγωνιστικής κολύμβησης, και μόλις ήταν έτοιμη να παρατήσει τα γυαλιά κολύμβησης, ανακάλυψε την υδατοσφαίριση όπου έπαιξε για τουλάχιστον 16 χρόνια ως επαγγελματίας αθλήτρια. Κατά τη διάρκεια της καριέρας της κατέκτησε την υψηλότερη διάκριση ως Ολυμπιονίκης στο Πεκίνο το 2008, ακολούθησε το Χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στη Σανγκάη το 2011 καθώς και αρκετά Ευρωπαϊκά ως μέλος της Εθνικής Ομάδας. Από το 2015 έχει αναλάβει τα προπονητικά ινία της Εθνικής Ομάδας Υδατοσφαίρισης ως ομοσπονδιακή προπονήτρια της Ελληνικής Ομοσπονδίας Κολύμβησης.

 

Η Αγγελική είναι ένα από τα ιδρυτικά μέλη του Street Workout Athens και του Skiathos Retreat. Έχει πιστοποιηθεί ως Fitness Instructor και έχει επιτελέσει  Fitness manager στο Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης όπου διεύθυνε προγράμματα φυσικής κατάστασης για την Εθνική Ομάδα Water Polo ανδρών και γυναικών καθώς και για τον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης. Παράλληλα από το 2015 συνετέλεσε στην δημιουργία ενός εξειδικευμένου προγράμματος για αθλητές το Elite Athletes Program των εκπαιδευτηρίων Κωστέα Γείτονα, στο οποίο διδάσκει υδατοσφαίριση και προπόνηση φυσικής κατάστασης. Τα τελευταία χρόνια αναλαμβάνει την προετοιμασία αθλητών σε ιδιαίτερο επίπεδο σε αθλήματα υγρού στίβου αλλά και γενικότερα. Παράλληλα ανήκει στο Δ.Σ. του τριαθλητικού Ομίλου Υπαίθριων Δραστηριοτήτων Αθηνών.

 

Η Αγγελική καταφέρνει να ενδυναμώσει την σύνδεση των ανθρώπων με την γυμναστική. Στόχος της είναι να κινητοποιεί να εμπνέει και να διδάσκει με στόχο οι άνθρωποι να γεμίζουν τη ζωή τους με αθλητικές δραστηριότητες. Αποστολή της είναι να μοιράζεται, να διδάσκει και να βοηθά ανθρώπους να έχουν αυτοπεποίθηση και προσήλωση στην υγεία και στον τρόπο ζωής τους. Είχε την πολυτέλεια να προπονηθεί και να εργαστεί με μεγάλα ονόματα του αθλητισμού, ανθρώπους από κάθε πεδίο, συμπεριλαμβανομένων κορυφαίων αθλητών-προπονητών καθώς και Εθνικές Ομάδες. Το πάθος της Αγγελικής είναι να βοηθά ανθρώπους να βρουν την αθλητική πλευρά του εαυτού τους.

Τώνια Γουνιτσιώτη

head coach

Η Τώνια Γουνιτσιώτη είναι ένα από τα ιδρυτικά μέλη του Street Workout Athens και του Skiathos Retreat. Είναι καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής, με ειδικότητα Κολύμβηση και Αθλητικό Μάνατζμεντ και Μάρκετινγκ. Η αθλητική της καριέρα ξεκίνησε ως κολυμβήτρια με Εθνικές διακρίσεις. Παράλληλα με την πανεπιστημιακή εκπαίδευση πιστοποιήθηκε ως Group & Fitness Instructor, Personal Trainer, Master Trainer της Peak Pilates, Master Trainer του Lebert Fitness. Από το 2012 είναι υπεύθυνη του εκπαιδευτικού προγράμματος σεμιναρίων Pilates Method στη Base Training. Είναι πιστοποιημένη από το Athletes Performance νυν EXOS των Η.Π.Α. από το 2007.

 

Επιπλέον η Τώνια είναι εισηγήτρια σεμιναρίων, με θέματα όπως Αθλητική απόδοση, Λειτουργική προπόνηση, Προπόνηση δόνησης, Μέθοδος Pilates. Παραδίδει σεμινάρια και γράφει άρθρα με αντικείμενο νέες προπονητικές μεθόδους. Έχει δουλέψει 15 χρόνια στα μεγαλύτερα γυμναστήρια της Αθήνας και Θεσσαλονίκης όπως Vis Vitalies, Holmes Place, Hiltonia. Το 2013 ίδρυσε το “Street Workout Athens”  που είναι ένα μοναδικό γυμναστήριο εξωτερικού χώρου και βρίσκεται σε ένα πάρκο στην καρδιά της Αθήνας. Παράλληλα ανήκει στο Δ.Σ. του  Ομίλου Υπαίθριων Αθλητικών Δραστηριοτήτων Αθηνών.

 

Ο αγαπημένος της ρόλος είναι η διδασκαλία σε συνέδρια, σε ομαδικό και ατομικό επίπεδο. Τα τελευταία 15 χρόνια εργάζεται στον τομέα της Υγείας, του Fitness και της Ευεξίας. Προπονεί πελάτες είτε ατομικά, είτε σε μικρές ομάδες για τουλάχιστον 20 ώρες την εβδομάδα. Αγαπά να εμπνέει ανθρώπους για μεγαλύτερη προσωπική αναζήτηση και υψηλότερο επίπεδο φυσικής κατάστασης. Έχει πάθος με την δημιουργία και εφαρμογή ασφαλών και ολοκληρωμένων σύγχρονων προγραμμάτων εκγύμνασης που απευθύνονται στην ανάπτυξη της ευρωστίας ως νοοτροπία σε σχέση με την σωματική ευεξία.

 

 

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΛΥΡΑΝΤΖΑΚΗ 

trainer

 

Η Κατερίνα Λυραντζάκη αγάπησε τον αθλητισμό από τα παιδικά της χρόνια. Έπαιξε handball μέχρι που πέρασε στο πανεπιστήμιο ώστε να γίνει Φιλόλογος της Γερμανικής Γλώσσας. Η καλή φυσική κατάσταση ήταν πάντα η πρώτη της προτεραιότητα, έτσι μετά από τρία χρόνια διδασκαλίας αποφάσισε να κάνει αυτό που αγαπούσε περισσότερο: να ακολουθήσει έναν υγιή τρόπο ζωής και να παρακινήσει κι άλλους να κάνουν το ίδιο.

 

Εκπαιδεύθηκε στη Base Training ως Personal Trainer (Basic Certification). Η πιστοποίηση Group Training Instructor ακολούθησε και αμέσως μετά βίωσε την ομορφιά και τα πλεονεκτήματα του Pilates , διδάχθηκε από την Τώνια Γουνιτσιώτη (Peak Pilates Master Trainer) κι έγινε Pilates Instructor.

 

Για την Κατερίνα  ο στόχος της παραμένει πάντα ο ίδιος: γίνε ο πιο δυνατός, ο πιο υγιής κι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος που μπορείς.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΥΦΗΣ

trainer 

Ο Κωνσταντίνος σε πολύ μικρή ηλικία συνηδητοποίησε πως η καρδιά του ανήκει στον αθλητισμό. Ξεκίνησε την επαφή του με πολλά σπορ αλλά η κλίση του ήταν στο Μποξ. Στην αθλητική του καριέρα στο άθλημα του Μποξινγκ κατέκτησε πολλά κύπελα και μετάλλια ως Πρωταθλητής Ελλάδος. Παράλληλα ασχολήθηκε και με την προπονητική του αθλήματος.  

 

Σε συνδυασμό με την αθλητική του καριέρα αποφοίτησε από την σχολή Fitness της Base Training ως πιστοποιημένος Personal Trainer και Group Instructor. Ένα ακόμη πτυχίο που απέκτησε στα χρόνια των σπουδών του είναι πάνω στις προπονητικές μεθόδους Λειτουργικής προπόνησης,Trx και Aqua Aerobics. 

 

Το προπονητικό ταξίδι για τον Κωνσταντίνο μόλις ξεκίνησε και με ζήλο θα συνεχίσει να εμπλουτίζει τις γνώσεις του πάνω σε μεθόδους άσκησης που βελτιώνουν και καλλιεργουν έναν υγιεινό τρόπο ζωής. Η αγάπη του για τον αθλητισμό θα αποτελέσει εμπνευση έτσι ώστε κάθε προπονητική εμπειρία να δίνει μοναδικό κίνητρο για τους ασκούμενούς του. 

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΓΑΠΗΤΟΣ

trainer

Ο Αλέξανδρος Αγαπητός υπήρξε αθλητής από την παιδική του ηλικία , έχοντας υιοθετήσει το αθλητικό πνεύμα στην ζωή του από πολύ νωρίς. Αυτό το πνεύμα σε συνδυασμό με την θέληση του να προσφέρει στους ανθρώπους , τον οδήγησε στο να ασχοληθεί με το κομμάτι της υγείας, αποκατάστασης και της άσκησης ( fitness).
 

Ο Αλέξανδρος έχει αποφοιτήσει από το ΤΕΙ Αθήνας ως φυσικοθεραπευτής. Επίσης κατέχει μαύρη ζώνη στο kick boxing από την World Kick Boxing Association ( WKA ) όπου έχει ασχοληθεί και με το προπονητικό κομμάτι της πυγμαχίας και του kick boxing.
 

Στην εκπαίδευση του Fitness, ο Αλέξανδρος απέκτησε το "Basic Fitness & Personal training Certification" της Βase Τraining και αργότερα εξειδικεύτηκε στα ομαδικά τμήματα Functional training, αθλητικό τραμπολίνο, και Pilates mat L1, με εκπαιδεύτρια την Τώνια Γουνιτσιώτη (Peak Pilates master trainer) και τη Μαρία Αμπράζη.
 

ΙΩΑΝΝΑ ΒΑΓΓΕ

pilates instructor

Η Ιωάννα Βαγγέ είναι καθηγήτρια χορού και Personal & Group trainer. Τα πρώτα σημάδια για την αγάπη της προς το χορό και την άθληση εμφανίστηκαν από όταν ήταν ακόμη παιδί. Αποφοίτησε από την ανώτερη επαγγελματική σχολή χορού «Ραλλού Μάνου» το 2006 και ξεκίνησε την επαγγελματική της σταδιοδρομία ενώ παράλληλα συνέχισε να εκπαιδεύεται και να παρακολουθεί σεμινάρια Ελλήνων και ξένων εκπαιδευτών σε διάφορα είδη χορού όπως: Σύγχρονο, FunkJazz, HipHop, Breaking, Popping, Locking, HouseDance, Dancehall. Είναι επίσης μέλος της ομάδας χορού Hiphop “Adagio” με αρκετές διακρίσεις σε διαγωνισμούς.

 

Σε συνέχεια όλων των παραπάνω, πιστοποιήθηκε από την “FitnessAustralia” ως "DanceXtreme" presenter και από την B.F.S. Academy ως Stretching instructor. Παρουσίασε το DanceXtreme σε διάφορα σεμινάρια γυμναστικής σε Ελλάδα και εξωτερικό και τελικά το όνειρο ζωής της πραγματοποιήθηκε όταν αποφοίτησε BaseTraining ως personal & group trainer καθώς και ως Pilates instructor σε: Matwork, props&equipment (Reformer, Chair, Cadillac).Είναι επίσης πιστοποιημένη Pre & Post Natal Pilates instructor από την “The Pilates Academy of London”.

H Ιωάννα Βάγγε αντλεί ενέργεια βλέποντας να συμβάλει θετικά στον τρόπο ζωής των ανθρώπων και πιστεύει ότι: "Φρόντισε το σώμα σου, είναι το μόνο μέρο που πρέπει να ζήσεις".

ΜΑΡΙΑ ΑΜΠΡΑΖΗ

pilates instructor 

Η Μαρία μοιράζεται το πάθος της για την γυμναστική από το 2005. Αποφοίτησε από το Τμήμα Επιστήμης και Φυσικής Αγωγής (ΤΕΦΑΑ) στην Αθήνα. Σε νεαρή ηλικία απέκτησε το δίπλωμα από την Ανώτατη επαγγελματική σχολή χορού "ΡΑΛΛΟΥ ΜΑΝΟΥ". Παράλληλα με τις σπουδές τις απέκτησε την πιστοποίηση Group & Personal trainer και ασχολήθηκε με την HATHA & Power Yoga. Επίσης σπούδασε Φυσικοθεραπεία στα ΙΕΚ Ακμή και τα τελευταία χρόνια ασχολείται και με το θέατρο. 

 

Η Μαρία αγαπάει την διδασκαλία, στα πλαίσια της εκπαίδευσης για να βρει ο καθένας την ιδανική του φόρμα μέσα από λειτουργικές ασκήσεις που έχουν εφαρμογή και στην καθημερινότητα. Για χρόνια απασχολήθηκε με πολλές διακρίσεις στην θέση του Pilates Coordinator σε ένα από τα μεγαλύτερα γυμναστήρια της Αθήνας. Από το 2008 τελειοποίησε τις γνώσεις της πάνω στην μέθοδο του Pilates με εξοπλισμό. Από το 2015 ανήκει στο διδακτικό προσωπικο της Base training διδάσκοντας εξειδικευμένα σεμινάρια στην μέθοδο του Pilates στον βασικό κύκλο σπουδών της σχολής. 

 

Η Μαρία πιστεύει σε μια πιο ολιστική προσέγγιση του σώματος και του πνεύματος προκειμένου να επιτευχθεί μια καλύτερη ποιότητα ζωής. Και όπως της αρέσει να λέει "Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός". 

 

VALIA GIATZAKI 

yoga instructor 

Η Βαλια κατάγεται από την Κρήτη και το 2014 αποφοίτησε από το τμήμα φυσικής αγωγής και αθλητισμού Κομοτηνής (Τ.Ε.Φ.Α.Α).Το ίδιο έτος (2014) εκπαιδεύτηκε στην γιόγκα από τον εκπαιδευτικό οργανισμό YogaWorks της Αμερικής (200RTY) με την πολύ έμπειρη δασκάλα Άννα Ζωρζου.

 

Ακολούθως, η αγάπη της για την γυμναστική την οδήγησε και σε αλλες εκπαιδευσεις οπως αυτήν του Personal Trainer ,Group Fitness Instructor ,Pilates, TRX, Yoga kids .Συπληρωματικα έχει εκπαιδευτεί στις πρωτες βοήθειες του ερυθρού Σταύρου . Η επαγγελματική της δραστηριότητα έκτοτε περιλαμβάνει την διδασκαλία γιόγκα σε τμήματα ενηλίκων και παιδιών, σε ομαδικά αλλά και σε ατομικά προγράμματα (personal) μεμονωμένα. 

 

Η Βάλια πιστεύει στην θεραπεία μέσω της κίνησης και στην ανάγκη για επίγνωση μέσα από τον έλεγχο της εσωτερικής μας ενέργειας. Η Yoga δίνει τα εργαλεία στον ασκούμενο να δουλέψει το  σώμα, μυαλό και ψυχή σε μονοπάτια ευθυγράμμισης και βαθύτερης επιγνωσης.

 

ΝΙΚΟΣ ΜΠΑΤΣΑΡΟΦ

ΝΙΚΟΣ ΜΠΑΤΣΑΡΟΦ

trainer

Ο Μπατσαροφ Νίκος έχει πολλά χρόνια εμπείριας στο χώρο του αθλητισμού, σε μικρή ηλικία ανακάλυψε πως ο αθλητισμός και η φυσική κατάσταση είναι το πάθος του και συνεχίζει να βελτιώνει τις γνώσεις του στο fitness δαπανώντας πολλά χρόνια μαθαίνοντας νέες μεθόδους εκγύμνασης. Στόχος του είναι να βοηθά ανθρώπους μέσω του αθλητισμού και τις πολυετούς γνώσης του να αποκτήσουν ένα καλλίγραμο και υγιές σώμα.

 

Είναι πιστοποιημένος Kettlebell Instructor της IKFF, εκπαιδευτής TRX suspension και Pilates mat L1
Πρόσφατα έχει ασχοληθεί ιδιαίτερα με το Fitness σε ομαδικά προγράμματα με κατεύθυνση σε ειδικές ομάδες πληθυσμού καθώς είναι πιστοποιημένος Personal και Group Trainer ειδικών πληθυσμιακών ομάδων από την Base Training.

ΗΡΩ ΓΟΥΝΙΤΣΙΩΤΗ

nutritionist - dietitian

Η Ηρώ Γουνιτσιώτη είναι Διαιτολόγος - Διατροφολόγος M.Sc., με εξειδίκευση στην Κλινική Διαβητολογία. Συμπληρωματικά, έχει εκπαιδευτεί στην Κλινική Διατροφή και στην αντιμετώπιση παχυσαρκίας ενηλίκων και παιδιών, με κλινικά φροντιστήρια (LLL Espen) και εκπαιδευτικά σεμινάρια (Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο). Δραστηριοποιείται ως ελεύθερος επαγγελματίας στην Αθήνα, ενώ αναλαμβάνει περιστατικά σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

 

Αποτελεί μέλος της ομάδας του Street Workout Athens, που εδρεύει στο κέντρο της Αθήνας, όπου αναλαμβάνει τη διατροφική αξιολόγηση και παρακολούθηση αθλητών και αθλούμενων. Επιπλέον, εργάζεται στην εταιρία Medtronic, στον τομέα του Σακχαρώδη Διαβήτη και στις αντλίες ινσουλίνης. Αποτελεί επιστημονικό συνεργάτη του medNutrition.gr και εκπαιδεύτρια διαιτολόγος του Skiathos Retreat Detoxification, που λαμβάνει χώρα ετησίως στη Σκιάθο από το 2014.

 

Επαγγελματικά έχει συνεργαστεί με το Ινστιτούτο Ψυχικής Υγείας Ego Ideal στη Θεσσαλονίκη, όπου μαζί με εξειδικευμένους επαγγελματίες παρείχε ολιστική αντιμετώπιση σε περιστατικά διατροφικών διαταραχών και παχυσαρκίας (2015 – 2018). Επιπλέον, αποτέλεσε για πολλά έτη εξωτερικό συνεργάτη του Ιατρείου Παχυσαρκίας και Μεταβολισμού και του Ιατρείου Διαβήτη τύπου 1 και τύπου 2, της Α’ Προπαιδευτικής Παθολογικής Κλινικής του Π.Γ.Ν.Θ. ΑΧΕΠΑ (2012-2017).

 

ΕΛΕΝΑ ΚΟΥΒΔΟΥ

nutritionist - dietitian

Η Έλενα Κούβδου από μικρή ηλικία συνειδητοποίησε την αγάπη της για τον αθλητισμό. Της άρεσε η κολύμβηση και το να τρέχει κυνηγώντας μία μπάλα, έτσι ξαφνικά βρέθηκε να είναι τερματοφύλακας υδατοσφαίρισης μέχρι σήμερα. Η Έλενα είναι επαγγελματίας αθλήτρια της υδατοσφαίρισης και μέλος της Εθνικής Ομάδας Γυναικών με την οποία έχει κατακτήσει πολλούς τίτλους. Ο σημαντικότερος, είναι το Χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα το 2011 και το ότι ψηφίσθηκε ως η καλύτερη τερματοφύλακας του Κόσμου. Έχει κερδίσει διάφορα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα και Διεθνή Πρωταθλήματα ως μέλος της Εθνικής Ομάδας.

Μαζί με την αθλητική της καριέρα ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο Τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας-Διατροφής στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο. Συμμετείχε σε έρευνες πάνω στη σχέση της διατροφής και της απόδοσης στον αθλητισμό. Ολοκλήρωσε τις σπουδές της με μία έρευνα σχετική με νέους αθλητές της υδατοσφαίρισης, σε σχέση με την αγωνιστική απόδοση και γενετική προδιάθεση για παχυσαρκία. Έχει εργαστεί στο Ειδικό Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Μεταξά στον Πειραιά με θέμα τη διατροφή των καρκινοπαθών. Επίσης έχει δουλέψει για την εταιρία  Νασόπουλος στον τομέα επεξεργασίας και τυποποίησης κρέατος και την παραγωγή παρασκευασμάτων κρέατος.

 

Η Έλενα ενθαρρύνει τους ανθρώπους να ακολουθούν ένα υγιή τρόπο ζωής συνδυάζοντας τις δύο της αγάπες (αθλητισμό και διατροφή), μυστικά για  μακροζωία και την καλή υγεία.

ΛΙΛΑ ΞΕΝΑΚΗ

yoga instructor 

Η Λίλα ασχολείται με τον αθλητισμό απο νεαρή ηλικία, όντας αθλήτρια του μπάσκετ για περισσότερα από 15 χρόνια .Οι έντονοι ρυθμοί και οι απαιτήσεις της σύγχρονης ζωής την οδήγησαν στην αναζήτηση ένός εναλλακτικού, πιο πνευματικού τρόπου άσκησης. Όλα αυτά τα βρήκε στη Yoga, την οποία εξασκεί τα τελευταία 7 χρόνια.

 

Το πάθος και η προσήλωσή της για την εφαρμογή και τη μετάδοση της ομορφιάς και της ευεξίας της Yoga την ενέπνευσε να ακολουθήσει το δρόμο της διδασκαλίας. H εφαρμογή της Yoga για τη Λίλα αναπαριστά έναν τρόπο να ζούμε και να απολαμβάνουμε το παρόν μέσα από μία ολιστική εμπειρία που περιλαμβάνει το σώμα και το πνεύμα και αυτό θέλει να μεταδώσει στους μαθητές της. Κύρια επιθυμία της είναι να εμπνεύσει τους μαθητές της να ασκούνται νιώθοντας την κάθε κίνηση με απόλυτη ευσυνειδησία και διαρκή αυτοπαρατήρηση.

 

Πιστοποιημένη instructor από την YogaWorks, ένα σύστημα που συνδυάζει  Iyengar Yoga και Vinyasa Flow δίνοντας έμφαση στη ρυθμική αναπνοή, τη λεπτομερή ευθυγράμμιση  με σκοπό την ενδυνάμωση και την ενίσχυση της ευλυγισίας.