Street Workout

Ε&Α

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ & ΑΠΟΛΥΜΑNΣΗ

Προς το παρόν, η άθληση σε υπαίθριο γυμναστήριο δεν απαιτεί χρήση μάσκας. Ωστόσο, οι οδηγίες του κράτους διαμορφώνονται σύμφωνα με τα επιδημιολογικά δεδομένα της εξελισσόμενης κατάστασης υγείας στη χώρα μας και ενδέχεται να αλλάξουν. Παρέχουμε πλαστικά γάντια μίας χρήσης.

Όλα τα απολυμαντικά και ιοκτόνα που χρησιμοποιούμε είναι εγκεκριμένα από τον EOΦ (Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων), χαρακτηρίζονται ως αποτελεσματικά έναντι του ιού SARS-Co2 και συμφωνούν ή υπερβαίνουν τις οδηγίες απολύμανσης του CDC, ενώ είναι ασφαλή για τα άτομα που τα χρησιμοποιούν.
Εκτός από το ενισχυμένο πρωτόκολλο υγιεινής του γυμναστηρίου, χρησιμοποιείται ανέπαφη απολύμανση με ατμό που εισχωρεί σε περισσότερες επιφάνειες τρεις φορές πιο γρήγορα και αποτελεσματικά από την απλή απολύμανση με πανιά.

Στο Street Workout Athens έχουμε πρόγραμμα συχνού καθαρισμού και απολύμανσης. Το γυμναστήριο απολυμαίνεται καθ ‘όλη τη διάρκεια της ημέρας, με ορισμένους χώρους κλειστούς για βαθύ καθαρισμό αρκετές φορές την ημέρα.
Κάθε μέρος του εξοπλισμού που χρησιμοποιείται από τα μικρά γκρουπ καθαρίζεται και απολυμαίνεται στο διάστημα μεταξύ των προπονήσεων.
Οι trainers διασφαλίζουν ότι ο χρησιμοποιημένος εξοπλισμός καθαρίζεται ξεχωριστά και οι επιφάνειες συχνής χρήσης στον εξωτερικό και εσωτερικό χώρο έχουν απολυμανθεί. Οι διαδικασίες καθαρισμού με ατμό εφαρμόζονται σε όλο τον εξοπλισμό. Η ομάδα Pilates καθαρίζει και απολυμαίνει όλο τον εξοπλισμό και τα στηρίγματα αμέσως μετά τη χρήση.

Έχουμε εγκαταστήσει συσκευές απολύμανσης χεριών σε διάφορα σημεία του γυμναστηρίου και κάθε ασκούμενος είναι υποχρεωμένος να απολυμαίνει τα χέρια του πριν την προπόνηση. Το διάλυμα απολυμαντικού χεριών σκοτώνει έως και το 99,9% των μικροβίων περιλαμβάνοντας 67% αιθυλική αλκοόλη, παραπάνω από το ενδεδειγμένο 60% του CDC.

Οι προπονήσεις για τα μικρά γκρουπ έχουν μειωμένη χωρητικότητα ώστε να διασφαλίζεται η απαιτούμενη απόσταση των δύο μέτρων μεταξύ ασκούμενων. Κάθε μέλος θα πρέπει να έχει κάνει κράτηση θέσης διαδικτυακά ή τηλεφωνικώς για να εξασφαλιστεί η ασφαλής άσκηση όλων.
Τα πρωτόκολλα προπόνησης έχουν σχεδιαστεί για να διευκολύνουν τα μέλη να διατηρούν ασφαλείς αποστάσεις.
Ο εξοπλισμός Pilates είναι κατανεμημένος στο χώρο ώστε να διασφαλίζονται οι απαιτούμενες αποστάσεις μεταξύ των ασκούμενων.
Οι trainers μας υπενθυμίζουν και ενθαρρύνουν ενεργά τα μέλη να ακολουθούν τις οδηγίες για ασφαλείς αποστάσεις και υγιεινής.

ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ

Το Street Workout Athens βρίσκεται στο Γυμνάσιο Ι. Φωκιανός (3.000 τ.μ.), στον ιστορικό χώρο στo κέντρο της Αθήνας, στο Ζάππειο, απέναντι από το Παναθηναϊκό Στάδιο, Βασιλίσσης Όλγας 1, 10557, Ζάππειο, Αθήνα

Ναι. Αυτήν την περίοδο, λόγω της εξελισσόμενης πανδημίας, τα ντουλαπάκια μας δεν είναι σε χρήση. Υπάρχει όμως εξωτερικός χώρος όπου μπορείτε να αφήσετε τα προσωπικά σας αντικείμενα για μικρό χρονικό διάστημα.

Διαθέτουμε ντουζ, αλλά λόγω της παρούσας κατάστασης δεν επιτρέπετε η χρήση αυτών. Παρέχουμε επίσης αφρόλουτρο, σαμπουάν και κρέμα μαλλιών.

Ως γυμναστήριο υπαίθρου φιλικό προς το περιβάλλον αποφεύγουμε τη χρήση πλαστικών μίας χρήσης όπου μπορούμε. Προτείνουμε να φέρετε το δικό σας επαναχρησιμοποιούμενο ανοξείδωτο μπουκάλι το οποίο μπορείτε να γεμίσετε σε οποιονδήποτε από τους σταθμούς νερού του γυμναστηρίου.

Τρόφιμα και αναψυκτικά δεν υπάρχουν διαθέσιμα προς αγορά στο χώρο του υπαίθριου γυμναστηρίου, αλλά η τοποθεσία μας στην καρδιά της Αθήνας σημαίνει ότι μπορούμε με ευκολία να σας κατευθύνουμε σε ένα κοντινό σημείο ανεφοδιασμού.

 

Ναι, φυσικά – είναι η ειδικότητά μας! Ως το πρώτο υπαίθριο γυμναστήριο στην Αθήνα, έχουμε δημιουργήσει έναν ειδικό χώρο ιδανικό για υπαίθρια προπόνηση. Ο χώρος διαθέτει μηχανή άρσης βαρών με λαβές pull-up, ράβδους για push up, σημεία για βυθίσεις και πολλά άλλα εργαλεία προπόνησης TRX, ιατρικές μπάλες, BOSU και βαριά σχοινιά.

Οι εσωτερικές εγκαταστάσεις του Street Workout Athens καλύπτουν έκταση περίπου 200 τ.μ. και περιλαμβάνουν ένα πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο, το στούντιο STREET PILATES, αποδυτήρια, ντους και ντουλαπάκια φύλαξης.

ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ

Οι προπονήσεις ξεκινούν εγκαίρως, οπότε καλό είναι να μην καθυστερείτε. Δεν έχουμε πόρτα για να κλείσουμε, επομένως θεωρούμε αυτονόητο πως όλα τα μέλη μας τηρούν τους κανόνες ωραρίου του γυμναστηρίου.

Έχουμε 4 προσεγγίσεις για να ανακαλύψετε. Είναι οι εξής: Elements, Pilates, Street Skills και Spinning. Κάθε προπόνηση διαρκεί μεταξύ 45 και 60 λεπτών σωματικής άσκησης.

Εννοείται! Οι προπονήσεις μας είναι προσβάσιμες και προσαρμόσιμες σε όλους. Γυμναστείτε με τον δικό σας ρυθμό και ωθήστε τον εαυτό σας στο επόμενο επίπεδο όταν νιώσετε έτοιμοι. Φροντίστε να βρίσκεστε στο γυμναστήριο 15 λεπτά πριν την έναρξη της προπόνησης σας για την ξενάγηση σας την πρώτη φορά.

Ναι, παρακαλούμε να είσαστε κατάλληλα ενδεδυμένοι για άσκηση.
Elements – συνιστούμε να φοράτε κατάλληλα αθλητικά παπούτσια.
Spinning – δεν παρέχουμε καρφάκια παπουτσιών, αν έχετε μπορείτε να φέρετε τα δικά σας.
Street Skills – παρέχουμε γάντια για τις προπονήσεις Street Combat και Street Fighter και πλαστικά γάντια μίας χρήσης για λόγους υγιεινής. Αν έχετε δικό σας τυχερό ζευγάρι τότε φυσικά μπορείτε να φέρετε το δικό σας.
Pilates – παρέχουμε στρώματα αλλά μπορείτε να φέρετε δικό σας αν επιθυμείτε.

 

Φυσικά! Προσφέρουμε ιδιωτικές προπονήσεις για εσάς και τα μέλη της ομάδας σας και έχουμε μεγάλη γκάμα δραστηριοτήτων και ιδεών για το αποκλειστικό event σας ενώ μπορούμε να συζητήσουμε τις ανάγκες σας για μια εξατομικευμένη εμπειρία.
Για οποιαδήποτε ιδιωτική / εταιρική δραστηριότητα ή γενικές ερωτήσεις επικοινωνήστε εδώ:
info@streetworkoutathens.gr

 

ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ

Μπορείτε να κάνετε κράτηση θέσης εδώ ή μέσω του κουμπιού ‘κάνε κράτηση’ πάνω δεξιά στη σελίδα που βρίσκεστε.

Μπορείτε να προσθέσετε τον εαυτό σας στη λίστα αναμονής στη σελίδα των προγραμματισμένων προπονήσεων όταν κάνετε κράτηση στο σημείο online, επιλέγοντας ‘προσθήκη στη λίστα αναμονής’. Θα σας στείλουμε ένα email επιβεβαίωσης τη στιγμή που η κράτησή σας γίνει αποδεκτή.

Αυτό εξαρτάται από το είδος προπόνησης και τη συνδρομή που έχετε.
Θα χαρούμε να σας ενημερώσουμε τηλεφωνικώς.

ΑΓΟΡΑ

Μπορείτε να αγοράσετε μεμονωμένες προπονήσεις ή πακέτα προπονήσεων με μία επίσκεψη στο γυμναστήριο μας. Το μοναδικό πακέτο προπονήσεων που διατίθεται προς αγορά online είναι το DROP IN (μία προπόνηση), το ένα PERSONAL , η εβδομαδιαία και μηνιαία συνδρομή για προπονήσεις μέσω Zoom.

Η συνδρομή είναι μια πληρωμή χωρίς σύμβαση που σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε οποιαδήποτε προπόνηση και περιλαμβάνει απεριόριστες προπονήσεις για την περίοδο 1, 3 ή 12 μηνών. Η συνδρομή χρησιμοποιείται μόνο από τον κάτοχο και δεν μπορεί να κοινοποιηθεί σε άλλο πρόσωπο.
Τα πακέτα είναι ατομικά ή πακέτα προπόνησης. Ένα πακέτο έχει αφετηρία την ημέρα της κράτησής της πρώτης προπόνησης σας και λήγει σύμφωνα με την ημερομηνία λήξης που αναφέρεται στη σελίδα αγοράς. Ένα πακέτο μπορεί να μοιραστεί μεταξύ δύο ατόμων.

Εξαρτάται από την αιτία καθώς και το πακέτο/συνδρομή που έχετε κλείσει.
Με χαρά να σας ενημερώσουμε για αυτό επικοινωνήστε μαζί μας!

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΚΥΡΩΣΗΣ

Φυσικά και μπορείτε. Σε περίπτωση ακύρωσης πρέπει να γνωρίζετε τα εξής:

ΜΙΚΡΑ ΓΚΡΟΥΠ
Μπορείτε να ακυρώσετε μια θέση προπόνησης για οποιονδήποτε λόγο χωρίς χρέωση έως και 1 ώρα πριν από την προγραμματισμένη προπόνηση.
Αν δεν κάνετε ακύρωση εκ των προτέρων θεωρείται no-show και χρεώνεται αντίστοιχα.
Προτείνουμε την προ-κράτηση θέσης για να εξασφαλίζεται η ώρα και μέρα που ταιριάζει καλύτερα στο πρόγραμμά σας.
Οι ακυρώσεις γίνονται διαδικτυακά μέσω του συνδέσμου που λαμβάνετε στο email επιβεβαίωσης κάθε φορά που κάνετε κράτηση της προπόνησης σας.

PERSONAL / ONE-TO-ONE
Μπορείτε να ακυρώσετε μια θέση προπόνησης για οποιονδήποτε λόγο χωρίς χρέωση έως και ένα εικοσιτετράωρο πριν από την προγραμματισμένη προπόνηση.
Αν ακυρώσετε την ίδια μέρα της προπόνησης θεωρείται καθυστερημένη ακύρωση και χρεώνεται αντίστοιχα.
Αν δεν κάνετε ακύρωση εκ των προτέρων θεωρείται no-show και χρεώνεται αντίστοιχα. No-show και καθυστερημένες ακυρώσεις χρεώνονται πλήρως για τις προπονήσεις που χάνονται.
Δεν γίνονται επιστροφές χρημάτων για ακυρώσεις no-show ή καθυστερημένης ακύρωσης.
Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την ακύρωση σας τηλεφωνικώς (6972402562, Tώνια) μιλώντας μαζί μας απευθείας.

NO SHOW

Ιδιωτικά πακέτα: χάνεται η προπόνηση σας.

Συνδρομές: δεν χρεώνεται η προπόνηση σας αλλά παρακαλούμε να ακυρώσετε τη θέση σας έγκαιρα.

ΠΑΓΩΜΑ

Nαι, για ιατρικούς λόγους και με ιατρικό αποδεικτικό.

Nαι μπορείτε. Επικοινωνήστε μαζί μας για να αναβαθμίσετε την υπάρχουσα συνδρομή σας ή να αγοράσετε μια νέα.

ΛΗΞΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ ΚΑΙ ΠΑΚΕΤΩΝ

Η συνδρομή σας δεν ανανεώνεται αυτόματα. Θα λάβετε ένα αυτοματοποιημένο email, 2 εβδομάδες πριν από τη λήξη του, ώστε να μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα SWA την ίδια ημέρα για ανανέωση.

Το πακέτο σας θα λήξει την ημερομηνία που επισημαίνεται όταν αγοράσατε το πακέτο (δείτε για λεπτομέρειες στον προσωπικό λογαριασμό σας). Θα λάβετε ένα αυτοματοποιημένο email, 2 εβδομάδες ή 2 προπονήσεις πριν από τη λήξη του. Στη συνέχεια, μπορείτε να αγοράσετε ξανά το ίδιο ή νέο πακέτο.

ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ

Ναι φυσικά. Είναι η ιδανική λύση αν θέλετε απλώς να δοκιμάσετε τις υπηρεσίες μας για πρώτη φορά. Δείτε τα πακέτα

ΧΡΕΩΣΕΙΣ

Όταν εγγραφείτε και αγοράσετε τη συνδρομή σας, θα χρεωθείτε αμέσως.

Οι μέθοδοι πληρωμής είναι:
Μετρητά, POS με κάρτα Visa / Master, τραπεζική κατάθεση, PayPal και Stripe.

Οι επιστροφές χρημάτων γίνονται σε εξαιρετικά ιδιαίτερες περιπτώσεις